Open je eigen lief! winkel in Alkmaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Voor de eigen winkel in Alkmaar is lief! op zoek naar franchisenemers die zich thuis voelen op de winkelvloer van lief! Ondernemers die servicegericht zijn, gevoel hebben voor winkelpresentatie en met aandacht te werk gaan.

lief! staat voor babywear en lifestyle. Naast de eigenwijze kleding in vrolijke kleuren brengt lief! alles wat zich in een baby- of peuterkamer kan bevinden. Een compleet, vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar assortiment. Het totaalconcept is gebaseerd op ‘Dutch design’.

Als franchisenemer van lief! ben je zelfstandig ondernemer en maak je gebruik van de ondersteuning en de expertise van de franchiseorganisatie van lief! Zo sta je er niet alleen voor. Het lief! franchiseteam verzorgt onder meer opleiding & training, een turn-key lief! winkel, centrale inkoop en logistiek, automatisering, marketing & promotie en bedrijfsbegeleiding.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Customerfactory – franchiseadviseurs, Marieke Smallegange op telefoonnummer 070 – 345 3430 of vraag een informatiepakket aan via info@customerfactory.nl

Bericht uit de nieuwsbrief van dinsdag 2 februari 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website