Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Opening burgerme Arnhem op 18 februari 2020

24 februari 2020
Afgelopen dinsdag 18 februari was de opening van de inmiddels alweer 14e vestiging van burgerme in Nederland. De nieuwe vestiging is geopend in Arnhem. “Wij konden een A1 locatie verwerven bij het station naast de drukbezochte Pathé bioscoop, en daarop gingen wij natuurlijk ijverig op zoek naar een geschikte franchisenemer voor deze geweldige high traffic locatie”.

‘’De succesvolle franchisenemer Jason van burgerme Nijmegen kwam hiervoor zeker in aanmerking, vooral vanwege zijn goede prestaties met zijn al bestaande burgerme vestiging’’ aldus franchisegever Tim Meijers. Burgerme Arnhem heeft zich gevestigd op deze geweldige locatie aan de geheel vernieuwde en prachtig verbouwde zijde van het mooie en moderne station Arnhem aan de Oude Stationsstraat 22. Burgerme Arnhem is ingericht met ruim 34 zitplaatsen en heeft terras mogelijkheden.

“Wij waren al op zoek naar een goede locatie voor onze volgende burgerme vestiging, in eerste instantie voor Amsterdam, maar toen ons deze geweldige A1 locatie in Arnhem werd aangeboden door burgerme Nederland, was er voor ons geen twijfel meer. De combinatie station/Pathé/centrum zorgt voor een geweldige loop langs onze vestiging” aldus franchisenemer Jason en zijn zakenpartners Wendy en Wei.

“Met burgerme willen wij de eerste A1 locatie in Nederland uitbaten, en wij zijn ervan overtuigd dat wij ook de inwoners van Arnhem kunnen overtuigen van de onderscheidende burgerme kwaliteit en servicebeleving”. De doorlopende lokale marketingstrategie van burgerme is zeer gebalanceerd uitgedacht, maar ook de openingsmarketingstrategie is weloverwogen met flyers, abri’s, korting coupons, walking billboards, brede Social Mediacampagnes met 240.000 weergaven per week, gratis burger uren op zaterdag 22 februari ondersteund met de muziek van DJ Tom van der Rhee, en een cameraploeg om alles vast te leggen. Eigenlijk alles om een vliegende start te realiseren.

×