3e burgerme vestiging van 2017 in Enschede

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na de verschillende openingen van burgerme Utrecht-Zuid op 6 juni jl. en burgerme Zoetermeer op 18 juli jl., is op 19 december de derde opening van burgerme in 2017 in Enschede aanstaande.

“Wij zien in Enschede enorme kansen en potentieel, mede door het aantal studenten en de zeer goede locatie.” aldus de franchisegever Tim Meijers.

burgerme Enschede zal zich vestigen aan het Willem Wilminkplein 27 te Enschede en zal worden uitgerust met ruim 34 zitplaatsen en een terras.

“We hielden het niet voor mogelijk dat het ons zou lukken om ons restaurant te mogen gaan runnen in een pand grenzend aan het Willem Wilminkplein met een geweldige uitstraling. Genieten van onze hamburgers, salades, fingerfood, lunchbroodjes en alle overige gerechten en ondertussen uitkijkend op het prachtige Wilminkplein tegenover het station!”, aldus franchisenemer Stephan Dijkhuis.

“De uitgebreide en zeer professionele ondersteuning van de eerste gesprekken tot en met de locatiemanager, financieel expert, keukenbouw en overige leveranciers doet ons beseffen dat wij met een zeer volwassen en vooruitstrevend bedrijf in zee zijn gegaan. burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren horeca gastheer Stephan Dijkhuis, die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in de hotel en restaurant branche, de vestiging burgerme Enschede tot een groot succes zal promoveren vanuit de eerste A2 locatie van burgerme.” aldus de franchisegever Tim Meijers.

burgerme Nederland heeft op dit moment getekende intentieverklaringen voor burgerme Amersfoort, Den Bosch, Purmerend en Almere. Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor Nijmegen, Amstelveen en Nieuwegein.

burgerme Nederland zoekt op dit moment nog geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Arnhem, Zwolle, Eindhoven, Groningen, Breda, Hoofddorp/Nieuw-Vennep, Haarlem en Maastricht.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.