Opening combinatiewinkel Pour Vous en DA in Alkmaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA Drogist

DA-drogisterij en parfumerieketen Pour Vous bundelen hun krachten en hebben in Alkmaar hun eerste combinatiewinkel geopend. Door samen te werken als combinatiewinkel willen de franchiseformules zorgen voor een specialisatie in het hogere parfumeriesegment.

De combinatiewinkel heeft voor beide formules een eigen ingang, aldus een woordvoerder tegen RetailNews. Het is nog niet duidelijk wat de verdeling tussen beide winkels zal zijn. “Maar in principe is minimaal vijftig procent vloeroppervlak wel een eis van Pour Vous.”

Inmiddels heeft Pour Vous alweer 35 franchisewinkels in Nederland. Dit zijn niet alleen zelfstandige winkels. Een deel hiervan bestaat al uit combinatiewinkels met onder andere franchiseformule DIO-Drogisterijen. De woordvoerder van Pour Vous zegt dat de parfumerieketen liever zelfstandige winkels heeft. “Zelf openen we liever standalonewinkels, omdat die beter draaien.” Echter kan de woordvoerder niet uitsluiten dat er nog meer combinatiewinkels komen.

Afgelopen jaar gaf het bedrijf al aan dat de parfumerieketen meer franchisewinkels wilde openen. Er worden ‘aspirant-ondernemers’ gezocht voor onder andere combinatiewinkels met verschillende drogisterijen. Hiermee wil het bedrijf  een de top 3 positie in de markt veiligstellen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.