Opening drogisterij D.I.O. Beekbergen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

D.I.O. Beekbergen
Op 17 juni jl. is D.I.O. Beekbergen op feestelijke wijze geopend. Simone Gorsseling en Evelyn Bouwmeester hebben de drogisterij overgenomen van de vorige eigenaar die met pensioen ging en aangesloten was bij UED. Ze hebben de winkel geheel leeg laten opleveren, laten verbouwen en in laten richten volgens de nieuwe D.I.O. uitstraling. Een nieuwe, frisse winkel met een uitgebreid en uniek assortiment.

De keuze voor D.I.O. was snel gemaakt. Na een eerste kennismaking met D.I.O. in de bladen en vervolgens een gesprek, voelde het meteen goed en professioneel aan. D.I.O. heeft de nieuwe ondernemers geholpen met het hele traject, tot en met de dag van de opening. Gorsseling en Bouwmeester waren voorheen werkzaam in de zorg, maar nadat ze cursussen hadden gevolgd en hun drogistendiploma op zak hadden, wilden ze een eigen drogisterij beginnen. Voordeel van D.I.O. is volgens de nieuwe eigenaren dat D.I.O. helpt met de invulling van het assortiment, maar dat er voldoende ruimte is voor assortiment gericht op de lokale situatie. Zo verkoopt drogisterij Beekbergen ook bijoux, tassen, sjaals en sloggies.

De winkel is een groot succes en de klanten zijn razend enthousiast. Waarschijnlijk moeten zij nu uit gaan kijken naar meer personeel.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 29 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.