Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Opening eerste Johnny’s & O’Tacos Shop-in-Shop in Delft

Johnny’s & O’Tacos hebben op 17 maart de eerste shop-in-shop geopend aan de Binnenwatersloot 19 in Delft.’ Tijdens de grand opening werden er gedurende twee uur gratis Franse Tacos uitgedeeld en de mascotte van O’Tacos bracht extra feestelijke sfeer met zijn hippe moves en pet. De mascotte was een echte publiekstrekker en zorgde ervoor dat veel bezoekers selfies wilden maken met hem.

De reacties op de Franse Tacos waren erg positief en binnen twee uur werden er meer dan 250 vers bereide tacos uitgedeeld. Hiermee heeft de winkel veel aandacht getrokken en bewezen dat de combinatie van Johnny’s en O’Tacos een succesvolle samenwerking is.

De opening in Delft is de eerste van vijf shop-in-shops die gepland staan voor de lancering van O’Tacos binnen Johnny’s filialen. Momenteel wordt O’Tacos uitgerold binnen Johnny’s Burger Co. restaurants, waaronder 30 Virtual Kitchens en 5 Shop-in-Shops.

De shop-in-shop is een slimme zet van Johnny’s en O’Tacos, omdat het de mogelijkheid biedt om klanten een gevarieerder menu aan te bieden en daarmee meer te kunnen voldoen aan de wensen van de consument. Dit biedt niet alleen meer keuze, maar maakt het ook gemakkelijker voor de consument om meerdere gerechten in één keer te bestellen op de fysieke locatie. De grand opening van de shop-in-shop winkel in Delft was een groot succes en geeft veelbelovende signalen voor het uitrollen van het concept in andere Johnny’s filialen.

Ook onderdeel worden van deze snel groeiende burger-delivery franchise met een uniek French Tacos concept erbij? Vul dan (vrijblijvend) onderstaand formulier in.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×