Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Opening Mall of the Netherlands gaat toch door

Wegens de lockdown was het eerder nog de vraag of de officiële openingsdatum kon worden aangehouden. Nu is er duidelijkheid, Mall of the Netherlands opent zoals gepland op donderdag 18 maart.

Mall of the Netherlands heeft aangegeven ondernemers de ruimte te geven om, mits het voldoet aan de huidige richtlijnen, op een veilige manier te openen en van start te gaan met de verkoop. Essentiële winkels zoals de versmarkt zijn volledig geopend voor klanten.

Oorspronkelijk waren er festiviteiten gepland rondom de opening van het winkelcentrum. Deze worden verplaatst naar een later moment. “We hadden ons de openingsdag heel anders voorgesteld. Onze eerste prioriteit is nu dat de ondernemers omzet kunnen gaan maken. Uiteraard in een veilige shopomgeving voor onze bezoekers”, aldus Bart van Twillert, country manager The Netherlands bij Unibail-Rodamco-Westfield.

Het winkelcentrum is flink voorverhuurd. Maar liefst 92% van de winkelruimte is al gereserveerd. Grote merken zoals Chocolate Company, Calzedonia, G-Star Raw, Nike en Livera zullen zich er vestigen.

×