Opening nieuwe Grando vestiging in Purmerend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Grando purmerend

Grando Purmerend opent op 3 december  aanstaande de deuren van de vestiging in Purmerend. Na de groei die de formule de laatste jaren heeft behaald met de huidige winkel portefeuille, vond de formule het nu tijd om uit te breiden. De vestiging in Purmerend is hier de eerste van.

De opening van Purmerend is een positieve ontwikkeling voor Grando. In de retailbranche zijn de geluiden niet altijd even rooskleurig. De woonbranche en ook de keukenbranche laten dit jaar een groei zien. Voor Grando geldt dat de formule afgelopen jaar boven de marktgroei heeft gepresteerd.  “Daarom is het tijd voor een volgende stap. Uitbreiding van het aantal showrooms is ook één van onze doelstellingen.” aldus Jean-Paul Hagen, directeur van Grando Retail.

De nieuwe keuken- en badkamershowroom heeft een aantal aanpassingen gekregen ten opzichte van het bestaande showroomconcept. In de vestiging staan de onderscheidende eigenschappen van de formule centraal. “Wij hebben een enorm assortiment op het gebied van keukens, badkamers, wand- en vloertegels en accessoires”, vertelt franchise ondernemer Martijn Kool enthousiast. “De grote collectie biedt voor ieder wat wils.”

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.