Opening tweede SPAR City in Breda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Naar verwachting, zal de 2e Spar City van Breda medio november dit jaar worden geopend. De Spar City is gelegen aan de Ginnekenstraat in het winkelgebied van ‘Van Coothplein – Zuidpoort’. De eerste Spar City van Breda opende in augustus 2016 aan de Willemsstraat 13.

Het aanbod van een SPAR City speelt in op de behoefte van de consument ter plaatse met een assortiment van vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR City, zullen er in de SPAR City Breda speciale ‘mealdeals’ zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR City’s. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. Naar verwachting zullen er eind 2017 bijna 50 SPAR City’s zijn.

Oorsprong

SPAR is een formule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richtte SPAR zich met haar formules SPAR City, SPAR Enjoy en SPAR Express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en verblijvers of vakantiegangers.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website