Opening van alweer 2 nieuwe SPAR winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

SPAR, de winkel voor dagelijks gemak, is op steeds meer plaatsen te vinden. Binnenkort opent SPAR twee nieuwe vestigingen, de een in Nagele en de ander in Sterksel.

Op donderdag 13 oktober opent SPAR Van Slooten in Nagele haar deuren. Ondernemer Auke van Slooten (25 jaar) woont in Urk en komt uit een echt ondernemersgezin dat binnen SPAR al jaren bekend is.

Auke is op de hoogte van de lokale gewoonten, spreekt het bijzondere dialect en kent veel mensen in Nagele omdat 50% van de inwoners een Urker oorsprong heeft. Het pand waar Auke van Slooten zijn SPAR winkel opent en waar tot voor kort een Coop Compact winkel zat, is compleet verbouwd en gemoderniseerd. Plafond, koelingen, vloer; alles is vernieuwd. “De inwoners van Nagele zullen hun ogen uitkijken als ze de winkel binnenkomen”, verwacht Sjaak Kranendonk, algemeen directeur van SPAR.

Ook in Sterksel gaat binnenkort een SPAR open, deze zal 20 oktober de deuren openen. In 2012 vond er niet alleen nieuwbouw plaats, maar ook de formulewisseling van Attent naar SPAR. De lokale binding met de winkel is, mede dankzij de betrokkenheid van de dorpsbewoners en de inzet van vrijwilligers, groot.

Omdat de coöperatie en bedrijfsleider Wesley Beelen van mening zijn dat de SPAR formule beter aansluit bij de wensen van de dorpsbewoners, is de winkel verbouwd en omgeturnd tot een eigentijdse SPAR. Een frisse complete winkel met een prachtige vernieuwde bakkerijafdeling en een ruime keuze in vers, optimale service en gemak.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website