Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Opnamen voor De Nationale Franchise Podcast in volle gang

05 december 2023

De opnamen voor de Nationale Franchise Podcast zijn in volle gang, inmiddels zijn de producties voor Boomerang, De Nationale Franchise Gids, fit20, Amberrosia en backWERK al voltooid. “We beginnen met een groep van 15 deelnemers die hun franchising expertise willen delen. De opnames voor de andere deelnemers zijn gepland voor de laatste weken van 2023 tot de eerste twee weken van januari, en de eerste reeks zal in januari 2024 worden gepubliceerd,” aldus producent John Kerster van My Open Media.

De Nationale Franchise Podcast wordt beschikbaar op prominente platforms zoals Spotify en Podbean. Kersten: “We zorgen voor een optimale luisterervaring in samenwerking met Podcastkiezen. Onze opnames gebeuren zonder videocamera’s, maar we maken wel foto’s voor sociale mediakanalen en bij de publicatie van de podcast.”

Na montage ontvangt elke deelnemer een link naar hun eigen opnames en de gemaakte foto’s. Elke aflevering duurt minimaal 30 tot maximaal 45 minuten en biedt waardevolle inzichten en informatieve gesprekken. De opnamen kunnen plaatsvinden op een locatie naar keuze, bij de deelnemers zelf.

Ben jij geïnteresseerd in deze kans? Aarzel niet en stuur een e-mail naar j.kerster@myopenmedia.nl of bel naar 0623897004 om je aan te melden. 

×