Opnieuw groei InXpress Nederland 2016

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

InXpress Nederland, onderdeel van de wereldwijde InXpress organisatie, heeft in de eerste vijf maanden van 2016 wederom een groei geboekt. Niet alleen de omzetcijfers zijn positief, het bedrijf verwelkomt ook weer een nieuwe ondernemer, Jeroen van der Sluis, die de regio Friesland gaat exploiteren. Daarmee begint de landelijke dekking van InXpress steeds meer vorm te krijgen. De franchiseformule streeft naar 25 actieve regio’s.

Als wereldwijde businesspartner van diverse grote spelers op de markt van Express en Logistiek ondersteunen de International Shipping Consultants van InXpress ondernemers met hun internationale vervoersoplossingen. Voornamelijk in het MKB zijn veel ondernemers content met de dienstverlening van InXpress. “Wij zijn geen benchmarkt of prijsvergelijkingswebsite, wij bieden daadwerkelijk support en service aan onze klanten. Veel ondernemers beseffen maar al te goed dat ze zich beter met hun core-business kunnen bezighouden en het zoeken naar oplossingen voor internationale zendingen aan ons kunnen overlaten. Tijd, geld en gedoe besparen, dat is namelijk onze core-business”, aldus Frank Fontein, managing director van InXpress Nederland. “Met Friesland start regio nummer 14 medio juni en waarschijnlijk gaan er voor de zomer nog twee franchisers aanhaken”.

Vanuit het moederbedrijf, gevestigd in Manchester (UK), groeit de formule door. Niet alleen in Nederland, maar ook in de 13 andere landen waar de formule actief is. InXpress UK is met 89 regio’s inmiddels de grootste reseller in de markt. InXpress Nederland streeft naar hetzelfde resultaat.

Interesse in de formule? Kijk hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.