Oppas Madelief faciliteert oppassers door heel Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Oppas Madelief is een franchiseformule die sinds 2010 ‘oppasmadeliefjes’ in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft, Rijswijk, Leiden, Utrecht, Haarlem, t Gooi, Nijmegen, t Westland, Groningen en Leeuwarden faciliteert. Via de website kunnen ouders snel en eenvoudig een goed geselecteerde oppas voor hun kinderen vinden.

Oppas Madelief is opgericht door de tweelingzussen Lyla en Jasmijn Kok (24). “In 2010 zijn we in Delft begonnen met onze oppascentrale omdat we merkten dat het voor veel ouders moeilijk was om een goede oppas te vinden”, aldus Jasmijn. De oppascentrale in Delft liep zo goed dat de zussen besloten om het concept ook in andere steden uit te rollen.

Vervolgens werd de website helemaal vernieuwd en volgde er ook een reviewsysteem. “Het review systeem is ook nieuw, en heel belangrijk. Dit stelt ouders in staat om elkaar te adviseren en ervaringen te delen”, aldus Lyla. Oppas Madelief is voor het verder uitrollen van het concept op zoek naar franchisenemers buiten Nederland, focus op Europa, maar een geschikte kandidaat voor uitbreiding buiten Europa kan ook worden overwogen.

Bent u geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.