Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Optie1 Smart Living: 50 winkels en toch persoonlijk

02 september 2020

Het verhaal van Optie1 begint in 2006, wanneer de eerste winkel geopend wordt. Veertien jaar later is het merk met bijna vijftig winkels al uitgegroeid tot een grote keten. “Het geheim van ons succes? Dat is vooral onze persoonlijke aanpak en de ambitie om onszelf elke keer opnieuw uit te vinden. Maar wat ons écht ver heeft gebracht, is de samenwerking met onze partners. Met hen vormen we een sterk team dat garant staat voor topprestaties”, aldus formulemanager van Optie1 Fabian de Buck.
Van simpelweg bellen naar Smart Living

“In de eerste jaren zeiden we nog ‘Optie1, jouw eerste keus in telecom’. Het typeerde het karakter van onze winkel als telecomretailer. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder. De telefoon is allang niet meer alleen een toestel om mee te bellen. Het is de afstand-bediening van ons leven geworden. Daarom noemen we onszelf geen winkel voor telefonie meer, maar een speciaalzaak voor Smart Living.”

Met complete oplossingen op het gebied van energie (zonnepanelen), installatie, reparatie, beveiliging en telecom- smarthome producten. Oftewel: Alles om slim en comfortabel te kunnen leven.

Daarvoor heeft Optie1 de Smart Living winkels uitgerold. Met de modules Energie, Internet & TV, Smartphone, Zakelijk en Smarthome, kunnen producten en diensten in de winkel worden gedemonstreerd.

“Met dummies en demo’s kunnen klanten ‘spelen’ met de verschillende productgroepen. Hiermee wordt het verkoopgesprek gemakkelijker en creëer je een behoefte bij de klant. In de winkel zie je dat een klant direct naar de productdemonstraties loopt. Zeker als ze even moeten wachten.”

Meer informatie over  het franchisen bij Optie1 Smart Living? Wij staan ook op de franchisebeurs op 24 en 25 september. Geen tijd om te komen?

[box]Bekijk de formule pagina en kom direct in contact met de formule.[/box]
×