Opvallende carrièreswitch voor franchisenemer Budget Broodjes

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Budget Broodjes

Van vingerafdrukken analyseren naar broodjes smeren

Rob van Minnen maakte nog niet zolang geleden een opvallende carrièreswitch. Na tien jaar bij de politie als forensisch medewerker, waarbij hij vingerafdrukken moest koppelen aan verdachten, opende Rob begin oktober zijn eigen vestiging van Budget Broodjes in Zoetermeer. Toch komt deze stap niet zomaar uit de lucht vallen. Rob beschikt over meer dan twintig jaar horeca-ervaring.

De keuze voor de locatie van Budget Broodjes op het bedrijventerrein Zoeterhage is niet zomaar tot stand gekomen. Hier is namelijk de grootste doelgroep gevestigd: bedrijven. Al vanaf 90 cent kunnen medewerkers de trek stillen met een heerlijk belegd broodje. Rob maakt alle broodjes dagelijks zelf klaar. Daarbij kan de klant uit verschillende broodjes kiezen. “Niet alleen broodjes, maar ook zoetigheid, salades, fruit en drankjes kun je bestellen via de website, in de winkel, via de telefoon, de fax en binnenkort zelfs via de app”, vertelt Rob in zijn nieuwe keuken.

Speciaal voor bedrijven heeft Budget Broodjes vergaderpakketten samengesteld, vanaf 4,15 euro per persoon. Van basis, budget en sandwich tot luxe vergaderpakketten. Vrijwel alle producten worden dagelijks bereid. Ook wensen als halal of glutenvrij zijn mogelijk. “Ik doe er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Het bespaart bedrijven een hoop moeite”, aldus Rob.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.