Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Organisatiewijzigingen binnen SPAR

Als gevolg van de samenwerking tussen EG Group en Spar Nederland, heeft Spar de interne organisatie aangepast. Erwin Jansen is samen met een klein projectteam vrijgemaakt om hiervoor als Manager Operations Spar express te gaan fungeren.

Deze organisatiewijziging is toegepast om goed in te kunnen spelen op de volgende fase van de uitrol van Spar express bij de Texaco tankstations. Erwin Jansen is vanaf heden verantwoordelijk voor de transitie van winkels naar Spar express. Erwin Jansen was voorheen unit manager Kruidenierswaren Non-Food en Service.

1 januari jl. is de afdeling Category Management ingericht op basis van “momenten”: een “ontbijt- en lunchmoment”, een “maaltijdmoment” en een “service/ kioskmoment”, zoals die ook in de winkels zijn doorgevoerd. De verantwoordelijkheid van ieder gebruiksmoment komt bij een ervaren Groep Category Manager te liggen. De overall leiding over Category Management komt in handen van Geertrui Klostermann, die hoofd Category Management is geworden. Geertrui was voorheen unit manager vers.

×