Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

O’Tacos gaat franchisen in Nederland!

De nr. 1 succesvolste franchiseformule van Frankrijk kiest ook in Nederland voor franchise. O’Tacos is specialist in fastfood waarbij de taco centraal staat. De smaak is helemaal aangepast aan de Europese voorkeuren maar wordt ook weer per land aangepast.

“Na de opening van ruim 250 O’Tacos vestigingen in Frankrijk en Belgie, richten wij ons nu helemaal op de Nederlandse markt” aldus Pieter Daems, General Manager van O’Tacos.

O’Tacos biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en richt zich vooral op de ‘Generatie Y’ (12-25 jaar oud). De gasten delen graag hun O’Tacos-ervaringen, niet alleen in restaurants met hun vrienden, maar ook op verschillende sociale mediaplatforms. Deel uitmaken van de groeiende O’Tacos-community is net zo belangrijk online als offline voor generatie Y.

Daems: “De toewijding aan het merk is erg sterk, de gasten willen deel uitmaken van het avontuur en O’Tacos spreekt hun taal, dit is de sleutel tot de communicatiestrategie. O’Tacos groeide tien jaar tijd naar maar liefst 250 vestigingen, 40.000 dagelijkse klanten, 15.000.000 maaltijden per jaar en 2.750.000 volgers op Facebook. Mooie resultaten en we staan startklaar om ook de Nederlandse markt te veroveren”.

[box]Wil je franchisenemer worden bij O’Tacos? Klik dan hier.[/box]
×