Oud-franchisemanager Rituals nieuwe franchisenemer Yarden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 november a.s. start Vincent van Leest als nieuwe franchisenemer voor Yarden in de regio Tiel-Veenendaal, onder de naam Yarden & Van Leest. “Ik wil er écht zijn voor mensen in een moeilijke periode.”

Van Leest is nieuw in de uitvaartbranche, maar heeft al ruime ervaring in het runnen van een onderneming. Van Leest komt uit de retail branche. Hij runde geruime tijd een franchisevestiging van Rituals in Dordrecht en Gorinchem. Later werkte hij hier als franchisemanager.

De overstap naar uitvaartondernemer lijkt groot, maar zo voelt dat voor Van Leest niet. “Mensen waarderen oprechte aandacht, zo is mijn ervaring”, vertelt hij. “Ik merkte dat in de winkel ook al. Het grote verschil met het vak van uitvaartondernemer is wel dat er meer en diepere emoties bij komen kijken. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om op je eigen manier met de dood en het afscheid om te kunnen gaan. Ik ben er om mensen hierin te begeleiden.”

“Ik ben zeer dienstverlenend ingesteld. Voorheen wilde ik mensen met een goed gevoel de winkel laten verlaten. Als uitvaartondernemer wil ik dat mensen met een goed gevoel op het afscheid kunnen terugkijken. Ik wil graag het zware gevoel lichter maken zonder afbreuk te doen aan het verdriet. Zodat het afscheid een mooie herinnering wordt om op terug te kijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Daar begeleid ik nabestaanden graag bij.”

De vestiging van Van Leest is actief in Tiel en Veenendaal, maar het werkgebied omvat ook een groot deel van de Betuwe en Rijk van Nijmegen, de gemeenten Geldermalsen en West Maas en Waal. “Wij wensen Vincent veel succes en verheugen ons op 1 november aanstaande wanneer hij echt aan de slag gaat”, aldus Ben Buitelaar, manager Franchise bij Yarden.

Bent u ook geïnteresseerd om een uitvaartonderneming te starten? Yarden is altijd op zoek naar enthousiaste franchisenemers. Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.