Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Outlet Zone in winkels Phone House

De komende tien weken zal franchiseformule The Phone House in tien van haar vestigingen een zogenoemde Outlet Zone inrichten. In deze zone zullen zowel tweedehands telefoons als telefoons met een beschadigde verpakking of restpartij te koop worden aangeboden. Dat liet The Phone House afgelopen woensdag weten.

Eric-Jan Doorenbosch, managing director van The Phone House, laat in een reactie tegenover RetailNews weten dat hij wil dat iedereen in Nederland een smartphone kan betalen. ‘’Vanuit dat idee is de Outlet Zone ontstaan.’’ Volgens de managing director richt de Outlet Zone zich op mensen die niet al te veel geld uit willen geven maar toch dezelfde service en garantie willen.

De telefoons die verkocht gaan worden in de Outlet Zone zijn volledig nagekeken, schoongemaakt en geüpdatet met de laatst mogelijke software. Korting op deze ‘Zo Goed Als Nieuw’ telefoons kan oplopen tot veertig procent van de nieuwprijs.

Tien van de 250 vestigingen van de telecomretailer, waaronder de winkels in Almere, Arnhem, Den Haag, Enschede en Zwolle zullen worden voorzien van deze Outlet Zone. Daarnaast heeft de retailer in haar webwinkel een nieuwe tab toegevoegd, waarmee klanten ook online de Outlet Zone kunnen bezoeken.

Deze verandering valt samen met de lopende reorganisatie bij The Phone House. Eerder dit jaar maakte de franchiseformule bekend vijftig filialen en ongeveer twee fulltime arbeidsplaatsen te schrappen, als gevolg van de verandering naar een omnichannel formule.