Overname Olympia Uitzendbureau afgehandeld

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Olympia uitzendbureau franchise

Uit eerdere berichten bleek dat NIBC Olympia  Uitzendbureau wilde verkopen aan investeringsfirma Capital Partners en de grootste franchisenemer van Olympia Dimitri Yocarini. Na goedkeuring door toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) is nu de overname geheel afgerond.

Yocarini begon zijn carrière 15 jaar geleden als intercedent bij de franchiseformule en is uitgegroeid tot grootste franchisenemer van de formule met vestigingen in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. “Olympia is een prachtig bedrijf met een onderscheidende en ondernemende cultuur. Die kracht, in combinatie met gerichte investeringen in verdere digitalisering, vernieuwende vormen van dienstverlening en specialisatie in marktsegmenten gaan we optimaal benutten. Ik ben blij dat ik het vertrouwen heb gekregen om leiding te geven aan dit bijzondere bedrijf”, aldus aandeelhouder Yocarini.

Ook de andere aandeelhouder, Capital Partners, is klaar voor een op groei gerichte strategie. “Olympia is een voorbeeld van een bedrijf met een uitstekende uitgangspositie voor snelle groei en past daarom perfect in onze portfolio. We hebben veel vertrouwen in de ambitieuze strategie en in ons partnership met een zeer gecommitteerd management team”, vertelt Alfred Tulp, bedrijfsdirecteur van de investeringsmaatschappij.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.