Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Overname van De Leckerbeck in Dokkum door Kwalitaria

De eigenaren van De Leckerbeck hebben na 15 jaar de vestiging ter overname aangeboden. De Leckerbeck wordt overgenomen door Kwalitaria met als eigenaren het ondernemersechtpaar Marijke en Gerad Dijkstra. Kwalitaria is een franchiseformule die bekend staat om maaltijden, burgers en belegde broodjes.

De keuze voor Kwalitaria

Kwalitaria De Leckerbeck is na een kleinschalige verbouwing in april heropend. Het ondernemersechtpaar geeft aan dat de mogelijkheid om onder de naam Kwalitaria verder te gaan een simpele keuze was. Daarnaast staat het echtpaar achter de visie van Kwalitaria op het gebied van milieu en kwaliteit. De franchiseformule werkt met zoveel mogelijk diervriendelijke en regionale producten.

Genoeg keus voor de klant

De zelfgebakken vis waar De Leckerbeck bekend om staat, wordt nog steeds geserveerd. De bekende gerechten van Kwalitaria zijn toegevoegd aan het huidige assortiment, waaronder een variatie aan burgers, patat en snacks, belegde broodjes en seizoen producten die jaarlijks vier keer wisselen. Gerard en Marijke Dijkstra geven aan dat ze met de toevoegingen van alle Kwalitaria gerechten nu beschikken over een uitgebreid en divers assortiment. Met dit aanbod hoopt het ondernemersechtpaar een breed publiek te bedienen tijdens het lunch- en het avondmoment.

Marijke en Gerard zijn enthousiast over deze nieuwe uitdaging: “Wij hopen dat iedereen lekker komt genieten in onze mooie zaak. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om elk bezoek tot een heerlijk uitje te maken.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×