Pakgro recreatiewinkels wordt SPAR

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De familie Van Grootel exploiteert al jaren Pakgro recreatiewinkels op verschillende locaties, maar kiest nu voor SPAR. Op vrijdag 1 juli is het zover, dan wordt de eerste SPAR recreatiewinkel geopend op Landal Strand Resort Ouddorp Duin.

Koen van Grootel, directeur/mede eigenaar Pakgro Groep, geeft aan dat de keuze voor SPAR gebaseerd is op een aantal redenen: de kracht van het merk, het gemak van SPAR online, het feit dat buitenlandse toeristen bekend zijn met SPAR en de mogelijkheid om de modules uit de SPAR City stores toe te voegen.

De SPAR recreatiewinkels krijgen een eigentijdse look & feel en worden ingedeeld op verschillende gebruiksmomenten: ontbijt, lunch, borrel en dinertijd. Daarnaast beschikt de winkel ook over een afdeling non food en speelgoed.

De gasten van het nieuwe Landal park in Ouddorp kunnen de boodschappen ook online bestellen. SPAR zorgt er dan voor dat de boodschappen klaar staan bij aankomst op het park of bijvoorbeeld bij terugkomst van het strand. De boodschappen kunnen ook bij het huisje worden bezorgd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website