Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pannenkoe opent eerste 2.0 vestiging

Recentelijk heeft restaurantformule Pannenkoe  haar eerste vestiging geopend volgens het 2.0 concept in Spijkenisse. Het nieuwe concept betreft een try-out versie waar authentiek wordt gecombineerd met modern en interactief. De franchiseformule wil hiermee laten zien dat ze meer zijn dan een pannenkoekenhuis.

In de vestiging in Spijkenisse komen diverse foto’s uit de omgeving terug in het restaurant. De muur beschikt over een groot doek met elementen van vroeger. Ook de grote lampen zijn bedrukt met foto’s uit Spijkenisse. Andere kenmerken voor het 2.0 concept zijn de hoge stoelen, een loungehoek en een kinderkeuken. “In de andere vestigingen hadden we al een grijpmachine waar kinderen met doekoes hun verrassing kunnen pakken. Deze kinderbeleving hebben we doorgezet naar de kinderkeuken. Hier kunnen onze jongste gasten hun eigen pannenkoek maken. Daarnaast beschikt het restaurant ook over een open keuken, waar de gast hun eigen gerecht bereidt zien worden”, aldus franchisegever Ewout Mampaey tegen De Nationale Franchise Gids.

Pannenkoe wil het concept verder uitbreiden en streeft om in vijf jaar tijd twaalf vestigingen te openen. Hiervoor is de franchiseformule op zoek naar enthousiaste franchisenemers die affiniteit hebben met kinderen. Interesse om een eigen Pannenkoe te openen? Vraag hier informatie aan over de mogelijkheden om ondernemer te worden bij Pannenkoe.