Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pannenkoe: succes door bijzonder te zijn

Pannenkoe, opgericht in 2010, is een toonaangevend pannenkoekenrestaurant dat zich onderscheidt door een uniek concept. Vanwege het gebrek aan een kwalitatief en betaalbaar pannenkoekenconcept voorzag één van de oprichters een kans. Hoewel er al veel prachtige zaken bestonden, wist Pannenkoe iets anders te bieden. In korte tijd is Pannenkoe uitgegroeid tot een succesvol franchiseconcept met vier eigen vestigingen en vijf franchiselocaties verspreid over heel Nederland.

Dit jaar heeft Pannenkoe een buitengewoon eerste kwartaal beleefd, waarbij alle negen vestigingen van Pannenkoe floreren. Deze groei kan worden toegeschreven aan diverse factoren, waaronder het winnen van de tweede prijs voor de beste pannenkoek van Nederland. Bovendien trekt de formule veel klanten aan dankzij verschillende radioreclames en televisiecampagnes.

Een pionier in het neerzetten van een totaalbeleving

Pannenkoe heeft zichzelf gepionierd als een pannenkoekenrestaurant dat een totaalbeleving biedt voor zowel jong als oud. Het gaat verder dan alleen een kinderrestaurant. De formule onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, ambachtelijke gerechten en net dat beetje extra.

De koe speelt een prominente rol in het concept van Pannenkoe, zowel op de menukaart als in hun merchandise. Van Nike Koeforce sneakers tot koepon.

Pannenkoe zoekt ondernemers

Pannenkoe is actief op zoek naar gedreven ondernemers, zowel voor bestaande als toekomstige vestigingen. De ideale kandidaat heeft affiniteit met het runnen van een restaurant en moet oprecht enthousiast zijn over deze uitdaging. Daarnaast is het belangrijk dat de ondernemer over wat spaargeld beschikt en beschikt over een flinke dosis “handen uit de mouwen”-mentaliteit.

Als franchisenemer bij Pannenkoe profiteer je van nauwe samenwerking met experts, die ondersteuning bieden op gebieden zoals inkoop, productontwikkeling, marketing, training, bedrijfsbegeleiding en distributie.

“Instappen in een bestaande vestiging maakt het voor ervaren franchisenemers gemakkelijk om de wei te betreden van koeien die alleen maar groeit en waar het gras bloeit.”, aldus Ewout, de oprichter van Pannenkoe.

Wil je meer informatie over franchisemogelijkheden bij Pannenkoe? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Pannenkoe

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Pannenkoe

×