Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s: Honderden in rij voor gratis pizza in Gouda

Op maandag 6 januari openden franchisenemer Christian Rotscheidt en zijn team de nieuwe Papa John’s vestiging aan het Van Hogendorpplein in Gouda. Met de opening ging een bijzondere openingsactie gepaard, waarbij meer dan 500 gratis pizza’s werden uitgedeeld.

Nog een stunt

Vooral leerlingen van scholen uit die buurt kwamen op de openingsactie af. Met de actie, die duurde van 12.00 tot 16.00 uur, wilde Christian Rotscheidt zijn zaak in één keer op de kaart zetten. Voor de echte pizzaliefhebbers heeft hij nog een stunt: wie precies raadt hoeveel pizza’s hij de eerste maand verkoopt, mag een jaar lang gratis pizza’s eten (één per week).

BIBP

BIBP is de afkorting voor ‘Better Ingredients, Better Pizza’ en is het motto van Papa John’s. Er wordt alleen gewerkt met de meest verse en beste ingrediënten, waardoor de lekkerste pizza’s ontstaan. Een concreet voorbeeld van dit motto zijn de tomaten uit Californië die binnen zes uur na de oogst worden ingeblikt en wereldwijd naar alle filialen van Papa John’s worden vervoerd.

×