Papa John’s opent 25e vestiging in Groningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Papa John’s opende recent nog een nieuwe vestiging in Veldhoven, nu is Groningen aan de beurt. Op 22 augustus a.s. opent  de 25e Nederlandse vestiging van de formule, dit keer aan de Nieuwe Ebbingestraat 87 in Groningen. De franchisenemers zullen de vestiging trots en feestelijk openen. Papa John’s deelt tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening en 3 klanten maken kans op 1 jaar lang gratis pizza.

Franchisenemers

Harald Neumann, Jesse Witkamp en Thomas Slot zijn gezamenlijk de franchisenemers van de nieuwe vestiging in Groningen. “Een Papa John’s vestiging openen in het noorden van het land, daar hebben wij ontzettend veel zin in. Wij wonen zelf in de stad Groningen en zagen op het winkelpand een oproep voor een franchisenemer. Aangezien wij net klaar zijn met onze studie, hebben wij deze mogelijkheid met beide handen aangepakt. Het is een mooie aanvulling naast alle andere winkels die er zijn in deze straat. Wij kunnen een divers publiek voorzien van een heerlijk versgebakken pizza. Wij hebben enorm veel zin in de opening!”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 25 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Interesse in franchisen bij Papa John’s? Ontvang kosteloos en vrijblijvend meer franchise informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.