Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent 27e vestiging in Amsterdam

Papa John’s opent aanstaande maandag een nieuwe vestiging in de stad achter de duinen, die week erop is Amsterdam aan de beurt. Op 21 oktober a.s. opent de 27e vestiging, dit keer aan de Spaarndammerstraat 68H in Amsterdam. Franchisenemer Joshua Rijnders zal de vestiging trots en feestelijk openen.

Franchisenemer Joshua Rijnders

Het is niet de eerste vestiging van Papa John’s in Amsterdam, inmiddels zijn er al vijf vestigingen geopend. Joshua is de franchisenemer van vestiging nummer zes. Een aantal jaar geleden heeft Joshua een mooi groeipad voor zichzelf uitgestippeld. Vorig jaar heeft hij zijn eerste Papa John’s vestiging geopend in Hoofddorp. Nu is zijn tweede vestiging een feit. Deze vestiging is in Amsterdam West, dichtbij het Westerpark. De Spaarndammerstraat heeft een gevarieerd winkelaanbod waar Papa John’s nu deel van gaat uitmaken. De franchisevestiging deelt tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening en 3 klanten maken kans op 1 jaar lang gratis pizza.

Nog meer nieuwe vestigingen op de planning

In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 26 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

×