Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent franchisevestiging in Zoetermeer

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Eindhoven. Nu is ook Zoetermeer aan de beurt. Op 15 april gaat op de Oranjelaan 37 in Zoetermeer alweer de éénentwintigste vestiging open. Franchisenemer Noa Koellin zal de vestiging feestelijk openen.

Na vestigingen in plaatsen als Amersfoort, Zaandam, Haarlem en Eindhoven heeft ook Zoetermeer vanaf 15 april een nieuwe Papa John’s. Dit zal tussen 12:00 en 13:00 gevierd worden met een groot feest.

Franchisenemer Noa Koellin

De jonge enthousiaste franchisenemer Noa Koellin gaat deze vestiging openen. “Ik heb tijdens mijn studie bij een pizzeria gewerkt, en heb daarom al ervaring. Mijn ouders hebben ook een eigen onderneming en binnen dat bedrijf heb ik managementervaring opgedaan. Ik kende Papa John’s al vanuit het buitenland. Toen ik hoorde dat zij ook in Nederland franchisenemers zochten, was ik meteen razend enthousiast. Ik heb daarom ontzettend veel zin om deze nieuwe vestiging te openen en iedereen in Zoetermeer en omstreken onze heerlijke pizza’s te laten proeven!”

Samenwerking

“Ik ga de vestiging deels runnen met mijn familie,” vertelt Noa. “Mijn vader heeft ook de opleiding die wij vanuit Papa John’s krijgen gevolgd. Zo kan hij bijspringen wanneer dat nodig is. Mijn broertje

gaat onze pizza’s bezorgen en mijn vriendin gaat ook fulltime in de vestiging werken. Mede hierdoor kunnen wij van Papa John’s Zoetermeer een succes gaan maken.”

Een verrijking voor Zoetermeer

De maatstaven en kwaliteitseisen van Papa John’s liggen hoog. “Iedereen krijgt uitgebreide trainingen en weet precies hoe we de pizza’s moeten maken”, aldus Noa. “Daarnaast werken we met dagverse ingrediënten en het bekende verse deeg.”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al eenentwintig vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in diverse plaatsen.

 

×