Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent in Veldhoven

Franchiseformule Papa John’s opende deze maand een nieuwe vestiging in Den Haag, nu is Veldhoven aan de beurt. Op 8 juli a.s. opent de 24e vestiging van de pizzaformule in Nederland. Ditmaal op de Burgemeester van Hoofflaan 79 in Veldhoven. Franchisenemer Terrence Agard zal de vestiging runnen. Tijdens de feestelijke opening zal tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s worden uitgedeeld en maken 3 klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza.

Franchisenemer Terrence Agard

“Papa John’s is wereldwijd een grote pizzaketen. Ik vind het een mooi moment om in deze keten te stappen en mee te groeien met de organisatie”, aldus de trotse Terrance Agard. “Ik ben heel enthousiast over het feit dat wij de volgende Papa John’s vestiging mogen openen op een fijne locatie. We zitten in een straat dichtbij het centrum, waardoor divers publiek een heerlijke vers gemaakte pizza bij ons kan komen eten. Wij zijn bijna klaar voor de opening, alleen nog de laatste puntjes op de i zetten voordat de deuren officieel openen.”

Over Papa John’s

In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend. Amsterdam had toen de primeur. Inmiddels zijn er al 23 vestigingen geopend en komt de 24e er dus binnenkort aan. De verwachting is dat Papa John’s dit jaar nog meer vestigingen zal openen.

Papa John’s behoort tot de grootste pizzaformules ter wereld. De franchiseformule heeft ruim 5.000 vestigingen wereldwijd. Papa John’s investeert in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf. Niet alleen de ingrediënten, ook de medewerkers en de pizza-ervaring van de klant zijn belangrijke pijlers van de formule. In Amerika is de franchiseformule al eens uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

×