Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent nieuwe franchisevestiging in Delft

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Rotterdam, nu is Delft aan de beurt. Op 4 maart gaat op de Papsouwselaan 1e in Delft alweer de negentiende vestiging open. Franchisenemer Bob Scheepe zal de vestiging feestelijk openen.

Na vestigingen in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Diemen is nu Delft aan de beurt. Op 4 maart zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij de nieuwe vestiging van Papa John’s in Delft. Papa John’s deelt namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening. Hiermee gaat Papa John’s ook steden als Delft veroveren.

Franchisenemer Bob Scheepe

“Toen ik 18 was ben ik een willekeurige pizzaketen binnen gelopen met de vraag of ik franchisenemer kon worden. Zij vonden mij te jong. 3 jaar later ontdekte ik in Rotterdam een Papa John’s vestiging. Vervolgens heb ik Papa John’s benaderd, zij wilden mij deze kans wel geven. En nu heb ik mijn eigen vestiging in Delft!”

Nog nooit een pizza gebakken!

“Ik had wel een aantal jaar horeca ervaring maar ik heb nog nooit een pizza gebakken! Al het personeel inclusief mijzelf hebben goede training gekregen. Dit is een standaard onderdeel van de opleidingen en trainingen die vanuit Papa John’s worden gegeven. Ik heb er nu alle vertrouwen in dat we de lekkerste pizza’s van Delft gaan bakken.” Aldus Bob Scheepe.

Een verrijking voor Delft

Bob heeft hoge verwachtingen van zijn nieuw te openen winkel. “Het is een enorme verrijking voor Delft.” Aldus Bob. Hij gaat samen met de medewerkers vol enthousiasme deze vestiging openen en er een groot succes van maken.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al negentien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in diverse plaatsen.

×