Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent nieuwe vestiging in Amersfoort

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe tweede vestiging in Rotterdam, nu is Amersfoort aan de beurt. Op 27 augustus gaat op de Leusderweg 160 in Amersfoort alweer de zeventiende vestiging open. Franchisenemers Rafat Alla en Maged Pawed zullen de vestiging feestelijk openen.

Na vestigingen in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Diemen is nu Amersfoort aan de beurt. Op 27 augustus zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij de nieuwe vestiging van Papa John’s in Amersfoort. Papa John’s deelt namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening. Hiermee hoopt Papa John’s ook steden als Amersfoort te gaan veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Rafat Alla

“Ik ken mijn mede-franchisenemer al heel lang. We hebben samen veel ervaring in de horeca en de take-away branche. Daarnaast hebben we beide al meerdere horecazaken gehad en waren we samen op zoek naar een vernieuwende formule in Amersfoort. En daar past Papa John’s perfect bij!”

Potentie Amersfoort

“Ook wij kennen uiteraard de andere spelers in deze markt. Maar de pizza’s van Papa John’s blijven gewoon de allerbeste. De verse ingrediënten, het lekkere deeg: wij hebben de pizza’s die je ook in Italië eet. En dat maakt dat wij in Amersfoort potentie genoeg zien om iedereen de lekkerste pizza’s te laten proeven,” aldus Maged Pawed.

×