Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Papa John’s heeft aangekondigd een nieuwe vestiging te openen in het Alexandrium in Rotterdam. De nieuwe vestiging zal geleid worden door Ibrahim Ozgul, die na een intensieve training klaar is gestoomd voor het echte werk.

‘’Altijd heb ik al de droom gehad om een onderneming te starten en vandaag is dat gelukt. Ik kijk er enorm naar uit om samen met ons team de inwoners van Rotterdam te voorzien van lekkere pizza’s. We zien ook direct dat het aantal bestelling gigantisch is, hierdoor voelen wij ons meer dan welkom. Het is een goed moment om een bezorgservice te starten’,’ aldus Ozgul.

“Juist door de huidige coronacrisis is het een goed moment om in te stappen op de bezorgservice. Tegenwoordig is de bezorgservice erg trending, waardoor er meer potentiële klanten dan ooit zijn voor de nieuwe vestiging van Papa John’s.”

Papa John’s is een van ’s wereld grootste pizzaketens. In 2016 opende het bedrijf voor het eerst haar deuren in Amsterdam, vanuit daar werd de formule al snel verspreid door de rest van Nederland. Momenteel kent de franchiseformule 28 vestigingen in Nederland en dit aantal zal dit jaar nog hoger oplopen.

[box]Wil je meer weten over Papa John’s? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×