Papa John’s opent tiende vestiging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Anderhalf jaar na de start in Nederland heeft pizzaformule Papa John’s zijn tiende vestiging geopend. Dit keer opende de pizzaformule een vestiging in Utrecht. Voor de ambitieuze 19-jarige franchisenemer Mike Besamusca een moment om nooit te vergeten.

Mike Besamusca is pas 19 jaar en toch klaar voor zijn ondernemerschap met zijn nieuwe winkel van Papa John’s. Hij had al enige ervaring in de branche toen hij zelf een winkel wilde beginnen, voor een andere pizzaketen in zijn woonplaats Nieuwegein. Dit project kwam helaas nooit tot stand tot een eigen onderneming.

Hij als bedrijfsleider in een vestiging in Amsterdam, totdat er een nieuwe locatie vrij zou komen. “De resultaten in de winkel in Amsterdam werden steeds beter”, kijkt hij terug. “Ik liet zien wat ik in huis had en dat ik klaar was voor mijn eigen winkel.”

Toen er een mooie locatie beschikbaar kwam aan de Biltstraat 43 in Utrecht, had hij precies twee weken de tijd om te beslissen. Samen met zijn vader ging hij achter een financiering aan. Toen dat bij een crowdfundingorganisatie niet lukte, klopte hij zelf brutaal aan bij de bank. Die zag het wel zitten in de jonge ondernemer en gaf groen licht.

Toen ging alles heel snel. Hij bezocht scholen en deed oproepen op sociale media om een team te kunnen formeren. Op maandag 18 december opende hij de deuren van zijn Papa John’s. De zaterdag ervoor verwelkomde hij familie, vrienden en ondernemers uit de buurt. “Ik ben heel welkom in de buurt”, heeft hij gemerkt. “En van je buren moet je het hebben, dus dat zit wel goed.”

Als het aan hem ligt blijft het niet bij één vestiging. “Een echte ondernemer staat niet stil. Als ik geld heb om een winkel te openen en ik heb goed personeel, dan blijf ik winkels openen. Maar je kunt dat niet doen als je het niet leuk vindt. Ik sta er dag en nacht en houd ervan om pizza’s te maken en mensen te overtuigen van onze kwaliteit.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website