Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent tweede vestiging in Den Haag

25 september 2019
Papa John’s opende recent nog een nieuwe vestiging in Groningen, nu is Den Haag aan de beurt. Op 7 oktober a.s. opent in Nederland de 26e vestiging van de pizzaketen, dit keer aan de Rijswijkseweg 292 in Den Haag. De franchisenemer Bilal Moosa zal de vestiging trots en feestelijk openen. Papa John’s deelt tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening en 3 klanten maken kans op 1 jaar lang gratis pizza!

Een trotse franchisenemer

Afgelopen juni werd de eerste vestiging van Papa John’s in Den Haag geopend. Nu staat Bilal Moosa op het punt zijn vestiging te openen. “De Rijswijkseweg is van oudsher de toegangsweg tot Den Haag. Deze drukbezochte straat heeft diverse winkels waar Papa John’s een waardevolle aanvulling is. Wij hopen veel winkelend publiek blij te maken met onze heerlijke verse pizza’s.”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 26 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

×