Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s opent vestiging in Hoofddorp

Franchiseformule Papa John’s opent een nieuwe vestiging in Hoofddorp. Dit is inmiddels de zesde vestiging van de Amerikaanse pizzaketen. Franchisenemer Nordin ElBohdidi zal de vestiging gaan runnen.

Met de opening van de zesde vestiging zet Papa John’s de ambitieuze groeiplannen door. Het doel van de franchiseformule is om eind dit jaar vijftien vestigingen te openen. De pizzaformule heeft wereldwijd meer dan 5.000 vestigingen, en is daarmee naar eigen zeggen de grootste pizzaformule ter wereld. Doel is om in Nederland binnen vijf tot zeven jaar uit te breiden naar meer dan 100 vestigingen.

Papa John’s zoekt nieuwe franchisenemers die ondernemend zijn. Horeca of retail ervaring is niet nodig, maar wel zoekt de formule medewerkers met uitstekende sociale vaardigheden. In ruil voor de jaarlijkse fee’s krijgt de franchisenemer trainingen, ondersteuning op marketing, administratie, advies, sturing, en meer.
Heeft u interesse om een Papa John’s te openen? En wilt u vrijblijvend in contact komen met de formule? Klik dan hier voor meer informatie.