Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John´s Pizza opent nieuwe vestiging in Almere

Franchiseformule Papa John’s opende op maandag 26 februari een nieuwe vestiging in Almere aan de Hospitaalpromenade 2. Na verschillende openingen in o.a. Amsterdam breidt de formule zich steeds verder uit.

Papa John’s wil nog doorgroeien naar steden als Den Haag en Leiden en zijn altijd op zoek naar locaties en enthousiaste franchisenemers.

“Papa John’s investeert in elk belangrijk aspect van het bedrijf. Het maakt daarin niet uit of het gaat om de bekende saus, de toppings, het originele verse deeg of zelfs de dozen waarin de pizza’s bewaard worden. Het hoofddoel is om te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, Head of development voor Papa John’s Nederland.

Papa John’s hoofdkantoor is gevestigd in Louisville, Kentucky. Papa John’s International, Inc. (NASDAQ:PZZA) is ‘s werelds op drie na grootste pizza restaurantketen en pizzakoerier. Papa John’s is de officiële pizza sponsor van de National Football League en de Super Bowl 50.

×