Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John´s Pizza vestiging in Rotterdam geopend

Op maandag 19 februari opende Papa John´s Pizza haar nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Goudsesingel 95. Nar verschillende openingen in 2017, lijkt het er op dat de pizzaformule zich ook in 2018 verder wil uitbreiden.

De pizzaketen laat weten dat zij ambitieuze plannen hebben. Zo wil het merk ook zeker nog doorgroeien naar steden als Den Haag en Leiden. “Papa John’s is altijd op zoek naar locaties en enthousiaste franchisenemers en geeft aan dat op drukke en interessante plekken zij er zeker van zijn dat ook daar hun nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken”, aldus een woordvoerder van Papa John’s Pizza.

“Papa John’s investeert in elk belangrijk aspect van het bedrijf. Het maakt daarin niet uit of het gaat om de bekende saus, de overheerlijke toppings, het originele verse deeg of zelfs de dozen waarin de pizza’s bewaard worden. Het hoofddoel is om te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, Head of development voor Papa John’s Nederland.

×