Papa John’s viert 1-jarig bestaan in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 18 juli bestaat franchiseformule Papa John’s één jaar in Nederland. En dat laat de pizzaformule niet stilletjes aan zich voorbij gaan. Van vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli wordt de Papa’s Pizza Party week georganiseerd. Hierbij kunnen klanten van vele aanbiedingen genieten en prijzen winnen. Papa John’s zal komend jaar verder uitbreiden in en rondom Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

In maart 2017 telde Papa John’s 500 restaurants in Europa, waaronder restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Cyprus, Ierland, Turkije en Nederland. Voor Rotterdam, Den Haag, Leiden, en Utrecht is Papa John’s op zoek naar locaties en franchisenemers.

“Met Papa’s Pizza Party en de zeven openingen rondom Amsterdam en Utrecht willen we meer mensen kennis laten maken met ons ‘Better Ingrediënts. Better Pizza’ concept. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, aldus Jitesh Patel, directeur van Business Development voor Papa John’s Nederland. “Met vestigingen op drukke en interessante plekken zijn wij er zeker van dat ook onze nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.”

Interesse om een eigen Papa John’s vestiging te openen? Klik dan hier voor meer informatie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website