Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s voorziet daklozen van gratis pizza

Papa John’s streeft de gehele feestmaand naar een betere leef, woon en werkplek voor iedereen. Op maandag 17 december ging Papa John’s langs bij daklozenopvang De Regenboog en voorzag de daklozen van gratis pizza.

Christmas is better shared

”Omdat er in Amsterdam ontzettend veel daklozen zijn, hebben wij er dit jaar voor gekozen om de organisatie De Regenboog te steunen. Wij willen niet enkel gratis pizza’s weggeven, maar ons bereik inzetten om anderen op te roepen om ook actief iets te ondernemen in december” – vertelt Nino Ubilauwa, Marketing Manager bij Papa John’s. ”Of het nou is voor je buurman, of een compleet vreemde – help waar je kunt helpen en onthoudt: ook op kleine schaal kun je verschil maken.”

Over Papa John’s

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doen ze door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf; van ingrediënten tot medewerkers tot de ultieme pizza-ervaring van de klant. In 2016 is de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels telt Nederland 27 vestigingen.

×