Patrick Nauw start als franchisenemer bij Straetus Incasso

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Patrick Nauw start bij franchiseformule Straetus Incasso nadat hij de franchisebeurs Onderneem ’t! van 6 & 7 april jl. heeft bezocht. De Nationale Franchise Gids sprak met Nauw  over het eerste contact en de opstartfase als franchisenemer bij Straetus.

Na 15 jaar werkzaam geweest te zijn bij een gerechtsdeurwaarder kantoor, besloot Nauw op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging: “Ik keek eerst rond om ergens te beginnen in loondienst, maar het opzetten van mijn eigen bedrijf vond ik ook erg leuk. Uiteindelijk besloot ik mij te oriënteren als franchisenemer. Het voordeel is dat er veel zekerheid is, inkoopvoordeel en de formule is bewezen. Via verschillende websites heb ik mij georiënteerd en uiteindelijk heb ik begin april samen met mijn vrouw de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Hoevelaken bezocht.”

Via de beurs kwam Nauw in contact met Dennis Kuipers, franchisegever van Straetus Incasso.

“Hij vertelde erg enthousiast over de formule en toen ging het snel. Het voordeel is dat ik het bedrijf al van naam ken, ik ken het product en het onderbuikgevoel was gelijk erg goed.”

Na de beurs is er een paar keer telefonisch en face to face contact geweest. ”De formule is erg professioneel en weet mensen goed te enthousiasmeren, daarom ben ik met deze formule in zee gegaan.”

Nauw start per 1 juni a.s. als franchisenemer in de regio Vechtdal en zit nu in de opstartfase. “De opstartfase verloopt erg prettig. Ik krijg veel begeleiding vanuit de formule en wij treffen elkaar een paar keer per week. De begeleiding is voornamelijk gericht op hoe je het product verkoopt  en hoe je de organisatie op zet. Je wordt bij de hand meegenomen en je kan merken dat de organisatie dit kunstje al vaker heeft uitgevoerd. We gaan in juni beginnen met een aantal marketingacties. Ik denk dat mede door de ondersteuning en mijn ervaring dit een erg leuke tijd gaat worden, ik heb er ontzettend veel zin in.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise