Paul van der Meijs te gast bij Jort op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jort Kelder dagvoorzitter Franchisecongres
Op donderdagmiddag 4 oktober a.s. wordt in Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema is: ‘verandering’.

Jort Kelder zal als discussieleider acte de présence geven. Jort Kelder is bekend geworden als uitgever van Quote en is sinds 2006 vaste tafelheer en gast bij De Wereld Draait Door.
Paul van der Meijs - De Hypotheker
Paul van der Meijs is één van de vier gasten. “Paul van der Meijs is directievoorzitter van De Hypothekersassociatie, het bedrijf achter De Hypotheker. Ik zou de Hypotheker het schoolvoorbeeld willen noemen van een formule die veranderingen heeft om weten te zetten in kansen. Door veranderende wetgeving is het verdienmodel drastisch veranderd, De Hypotheker is één van de eersten in haar branche die haar dienstverlening hierop heeft aangepast. En dat in een periode dat er een crisis is op de woning markt. Niettemin heeft de Hypotheker haar markt aandeel sterk weten te vergroten”, aldus organisator Tom Barten.

De andere gasten van Jort Kelder zijn Johan Boeijenga (CEO DA), Bert Bargboer (CEO Bakker Bart) en Mieke van Deursen (oprichter/eigenaar Shoeby).

Ander onderdeel van het congres zijn de ronde tafelgesprekken: In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven. Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Kees Moorman, Kok Langerak, Rob Hogervorst, Bart van der Schoot en Peter-Jan Stormmesand.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

  ABN AMRO 
  Logo Visma MKB adviseurs

dinsdag 21 augustus 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.