Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Payper en Holla legal & tax Geassocieerd Leden van de NFV

21 maart 2023

Payper b.v. en Holla legal & tax zijn per februari 2023 Geassocieerd Leden van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de organisaties bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het Geassocieerd lidmaatschap.

Over Payper b.v.

Payper is een bedrijf dat zich richt op payroll- en HR-diensten. Voor franchiseondernemingen biedt Payper specifieke oplossingen aan om hen te ondersteunen bij hun personeelsbeheer. Door te focussen op automatisering, operational excellence, kennisvergaring en -deling helpt Payper de franchisenemers. Zo kan de ondernemer zich focussen op de core business en samen met de medewerkers het beste uit de organisatie halen. Hoeveel een franchisenemer uitbesteedt kan variëren. Van alleen salarisadministratie tot en met het volledige juridische werkgeverschap (payrolling). Payper zorgt voor een efficiënte HR-administratie op hun eigen HR-platform PayperOne. Hiermee maken zij HR eenvoudig. Het complete HR-proces van onboarding tot uitdiensttreding volledig digitaal, inclusief service en dienstverlening.

Voor meer informatie: www.payper.nl

Over Holla Legal & tax

Holla legal & tax heeft ruime ervaring met franchise. Het kantoor adviseert en procedeert regelmatig voor franchisegevers en franchisenemers en heeft hierdoor veel kennis opgebouwd over de complexe juridische aspecten van franchise.

Holla biedt verder onder andere juridische ondersteuning bij het opstellen en beoordelen van franchiseovereenkomsten, het adviseren over de opstart van franchiseformules in nationaal en internationaal verband, begeleiding bij franchiseovernames en advies en begeleiding in het kader van het huurrecht, intellectueel eigendomsrecht en Mededingingsrecht. Noemenswaardig is dat Holla een eigen merkbureau en een start-up team heeft, waardoor zij een full- service dienstverlening aan kan bieden. Voor internationale kwesties kan Holla terugvallen op haar internationale netwerk in aanvulling op de inhouse expertise op dit gebied.

Holla heeft 3 vestigingen in Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Voor meer informatie: www.holla.nl

Over de NFV en het geassocieerd lidmaatschap

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

Een geassocieerd lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) heeft een professionele relatie met franchising. Dit zijn bijvoorbeeld adviesbureaus, banken, accountants, advocatenkantoren en andere dienstverleners die werken met franchiseondernemers.

Door lid te zijn van de NFV kunnen geassocieerde leden hun kennis over franchising delen en hun netwerk uitbreiden. Ze kunnen ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de franchisebranche door middel van hun expertise en ervaring.

×