Payroll Select neemt Zember over

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Payroll Select
Payrollbedrijf Payroll Select neemt branchegenoot Zember uit Nijmegen over. Het Zutphense payrollbedrijf heeft hiermee de derde overname gerealiseerd binnen een jaar tijd. Dit meldt het FD.

Payroll Select nam eerder dit jaar Fairflex Onderwijs en Meesterhulp over. “We zijn vanaf begin dit jaar in gesprek met verschillende partijen, op dit moment met vijf partijen concreet”, aldus directeur Rick Simons van Payroll Select. “Samen met adviseur Marktlink Fusies en Overnames hebben we een shortlist opgesteld van vijftien potentiële bedrijven ter overname. Hiernaast wil ik een investeerder aan boord halen om de overnames financieel in goede banen te leiden en voet aan de grond te krijgen over de grens in België en Duitsland.”

Met de overnames moet het marktaandeel vergroot worden en voet aan de grond krijgen in sectoren als horeca en onderwijs. Payroll Select heeft een marktaandeel van 5% en verwerkt declaraties van gemiddeld 6.000 medewerkers per week.

In Nederland werken ruim 180.000 mensen op basis van een payrollovereenkomst. Werknemers treden in dienst van een payrollbedrijf en worden vervolgens via een zogenaamde inleenovereenkomst tewerkgesteld. De omvang van de totale payrollmarkt in Nederland wordt geschat op 2 miljard euro en bestaat uit circa 220 gespecialiseerde payrollbedrijven, waarvan een deel ook onder franchise valt.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise