Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pepp.fit gaat samenwerking aan met Sure Finance

Op 2 maart jongstleden was het zover: Pepp.fit en Sure Finance gaan samenwerken. Sure Finance biedt een exclusief en compleet financieel ontzorgingstraject aan. Het financieren van een eigen EMS-sportstudio van Pepp.fit wordt hiermee een stuk sneller en makkelijker.

‘’Ook voor Pepp.fit heeft dit enorme voordelen’’, aldus Jean-Pierre Wilde. ‘’Wij kunnen hierdoor de komende jaren groeien en we maken het voor onze toekomstige licentiehouders makkelijker om hun eigen EMS-studio te openen’’.

De snelle opkomst van EMS bevestigt het gevoel van founder Jean-Pierre Wilde dat de effectieve EMS-training aansluit op de groeiende behoefte snel resultaat te behalen met korte overzichtelijke workouts. Pepp.fit biedt ondernemers een kosteneffectief kleinschalig sportconcept met een zeer overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor mensen die op een actieve en sportieve manier willen ondernemen.

De compacte EMS-studio’s van Pepp.fit bieden Small Group trainingen met maximaal 3 personen onder begeleiding van een personal trainer. Deze persoonlijke aanpak spreekt een brede doelgroep aan die zich in de grote sportscholen niet meer thuis voelen.  Met een welkome ontvangstbalie/tafel, een open trainingsruimte en diverse servicegerichte extra’s voelt de klant zich hier snel thuis. ​Persoonlijke benadering is een belangrijke USP van het Pepp.fit concept.

Wil je meer weten over Pepp.fit? Klik dan hier voor meer informatie!
×