Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pepp.fit opent vijfde filiaal

21 februari 2020
Pepp.fit heeft in februari in twee jaar tijd haar vijfde EMS-studio geopend. Aan de Oudedijk 191 in Kralingen is het daarmee de tweede Pepp.fit in Rotterdam. De snelle groei bevestigt het gevoel van oprichter Jean-Pierre Wilde dat EMS-training dé manier van trainen is die aansluit op de behoefte snel resultaat te behalen met korte overzichtelijke workouts. 

De compacte EMS-studio’s van Pepp.fit bieden Small Group trainingen met maximaal 3 personen onder begeleiding van een personal trainer. Deze persoonlijke aanpak spreekt een brede doelgroep aan die zich in de grote sportscholen tegenwoordig niet meer thuis voelt.

Uitstraling
Een Pepp.fit studio heeft een open en toegankelijke uitstraling, bij voorkeur in het straatbeeld waarbij de sportstudio een onderdeel wordt van de dagelijkse behoefte van de mens. De inrichting is eigentijds en oogt intiemer en luxer dan de gemiddelde sportschool of EMS-studio. Met een welkome ontvangstbalie/tafel, een open trainingsruimte en diverse servicegerichte extra’s voelt de klant zich hier snel thuis.

Persoonlijke benadering
Dit is een belangrijke USP van het Pepp.fit concept. De betrokkenheid bij de doelstelling van de klant is groot; dit begint al bij de intake en blijft onderdeel gedurende het gehele lidmaatschap. De groepsgrootte tijdens een training is maximaal 3 personen zodat de persoonlijke begeleiding gewaarborgd blijft.

×