Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Perselectief begint positief aan 2014

maarten van de sande

Maarten van de Sande, franchisegever Perselectief

Perselectief is optimistisch gestemd over 2014, onder andere door de positieve ontwikkelingen in de werving- en selectiebranche waar de formule opereert. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe franchisenemers in maart 2014 begonnen bij de formule.

De formule ziet gunstige ontwikkelingen in de werving- en selectiebranche. Maarten van de Sande, franchisegever Perselectief, licht dit toe: “Sinds begin 2014 ervaren de consultants van Perselectief duidelijke marktverbeteringen zoals stijgingen in de vraag naar goed gekwalificeerde vaste en tijdelijke krachten in diverse disciplines.”

“Met name bij ICT en Finance vacatures neemt de vraag toe. In de Zorg en de Techniek was de vraag al groot. Daarnaast ervaren de consultants ook weer een grotere bereidheid bij kandidaten om “rond te kijken” naar een nieuwe functie, door een toegenomen vertrouwen in de economie. Kortom, de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden komt in beweging, en dat is goed nieuws.” Aldus van de Sande.

Nieuwe franchisenemers
In maart 2014 heeft Perselectief twee nieuwe franchisenemers mogen begroeten: Robert van den Hove en Luuk van Baren. Beide heren zijn ervaren managers en gaan elk hun eigen vestiging van Perselectief opbouwen. Het specialisme van Robert is de invulling van Staffuncties (zoals HR, Finance en Facilitair). Het specialisme van Luuk is de invulling van functies binnen de (financiële) dienstverlening in de zorg, waarbij zijn expertise met name ligt op functies in marketing, communicatie, sales en finance posities. Zowel Robert als Luuk zijn inmiddels al bezig aan de eerste opdrachten van hun klanten.

Specialistisch
Afgelopen jaren heeft de organisatie zich goed staande weten te houden in een sterk dalende markt, onder andere vanwege het unieke specialistische karakter van haar dienstverlening, de grote mate van partnerschap met haar klanten en het innoverende vermogen van de organisatie en haar franchisenemers