Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Personal Fitness Nederland met een open cultuur en gezelligheid

“Een van onze speerpunten is onze open cultuur. Mensen kunnen Giel Verberne, mijzelf en andere medewerkers altijd bereiken. We zijn open en eerlijk naar elkaar.  Domme vragen bestaan niet. 1 x per maand komen we bij elkaar bij een zogenaamde Open Training, iedere laatste vrijdag van de maand. Dat doen we op locatie en dan gaan we sparren, trainen en lachen. Met elkaar mensen helpen geluk en vitaliteit te bereiken is het mooiste dat er is”, aldus Jos Vermeer Directeur.

Een sportachtergrond is een pre, maar geen must als franchisenemer

“Wij vinden het natuurlijk fijn als je zelf ook actief aan je eigen vitaliteit werkt. Een echte sportopleiding is geen must. We hebben graag mensen uit bijvoorbeeld de zorg, horeca en het onderwijs. Dit zijn vaak mensen die goed met andere mensen kunnen omgaan en goed kunnen luisteren en verbinden. Vanuit de formule kunnen we mensen alles leren.  Wij willen juist mensen hebben die graag voor de mensen klaar willen staan, de spreekwoordelijke ‘mensen-mensen’”.

Geen ervaring? Geen probleem

“Vaak denken potentiële franchisenemers: het lijkt me geweldig om te doen, maar ik heb geen ervaring. Mooi! Daarom kom je juist bij ons, want wij gaan jou dat leren.

Nadat je je bij ons hebt gemeld, is er eerst een gesprek met een recruiter. Als die een klik ziet op persoonlijk vlak en op ondernemersvlak, dan volgt een gesprek met een van de eigenaren van de formule, dus met mij of mijn compagnon Giel. Wij beoordelen degene die tegenover ons zit op de persoon en niet op basis van diploma’s en een cv. Wie zit er tegenover mij? Krijg ik energie van je? Onze kernwaarden zijn: energie, commitment en resultaatgericht.

Matching met de formule

Als blijkt dat iemand matcht met onze kernwaarden, de goede motivatie heeft en hard wil werken, dan gaan we verder. Dan komt de rest vanzelf, is onze ervaring. Ik heb vaak genoeg meegemaakt dat iemand heel veel papieren heeft en op basis daarvan denkt alle wijsheid in pacht te hebben, maar in de praktijk geen klik met klanten weet te maken. Stel je bent 50 jaar, je wil een switch maken vanaf je kantoorbaan, je sport graag en je wil franchisenemer worden. Dan zou je zomaar heel goed bij ons kunnen passen. Onze klanten hebben vaak al een hele weg afgelegd, veel pogingen gedaan, veel obstakels doorlopen en onze franchisenemers weten daar heel goed mee om te gaan, om zo mensen echt verder te helpen”.

Ontvang gratis meer informatie over Personal Fitness Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Personal Fitness Nederland

×