Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Personal Fitness Nederland opende in januari 3 nieuwe studio’s

Personal Fitness Nederland telt op dit moment 92 studio’s in Nederland. In de eerste maand van het nieuwe jaar opende de franchiseformule 3 nieuwe vestigingen.
Fit For Life programma

Voeding, beweging en mental coaching: de drie waarden van Personal Fitness Nederland. De leden hebben tijdens de lockdown niet stil gezeten. Met behulp van het Fit For Life programma hebben meer dan 17.000 leden hun persoonlijke doelstellingen behaald. In Venlo, Aalsmeer en Zeist gaan de personal coaches nu aan de slag om de mensen daar nog gezonder, fitter en gelukkiger te maken.

Schaalvoordelen en blijven ontwikkelen

Franchisenemer Harry Raaijmakers opende een nieuwe studio in Venlo. Raaijmakers koos voor Personal Fitness Nederland vanwege de schaalvoordelen. “Een grote organisatie die minder leuke dingen wegpakt en professionele ondersteuning biedt bij onder andere marketing, ondernemerschap en administratie. De organisatie is tevens bezig met innovatie en ontwikkeling en dit is iets wat je als standalone nauwelijks kunt,” stelt de ondernemer. Raaijmakers heeft in het verleden een studie geopend in Roermond waar hij zeer positief op terug kijkt. “Dit was een geweldige ervaring, want binnen een maand was ik break-even. Dat was enorm uniek en heel lekker,” aldus Raaijmakers.

Mental coaching maakt het verschil

Ook Tamim, mede-eigenaar van de pas geopende studio in Zeist is tevreden met de begeleiding vanuit Personal Fitness Nederland. Het is de tweede studio die Tamim opent. Vier jaar geleden opende de ondernemer een studio in Bergen op Zoom. “Dankzij de hulp en ondersteuning van Personal Fitness Nederland is de opstart super goed verlopen,’ aldus Tamim. Hij gelooft in het concept van Personal Fitness Nederland. Naast het feit dat de formule zich op beweging en voeding richt, ligt de focus op mental coaching. Tamim legt uit dat de formule zich hiermee onderscheidt: “Dit maakt het verschil. Wij merken dat onze klanten mental coaching nodig hebben om écht fitter, gezonder en gelukkiger te zijn voor de rest van zijn of haar leven.”

Resultaten op de lange termijn

Vincent Koot, opende in januari een studio in Aalsmeer. De Fit for Life methode is gericht op veranderingen op de lange termijn. Om deze reden koos de ondernemer voor Personal Fitness Nederland. Door hulp van het marketingteam bij de online campagnes, kon Koot direct 12 Personal Coaching leden inschrijven. “Ik ben super blij met de ondersteuning en hulp die ik als franchisenemer krijg zodat ik me kan focussen op de toppers die bij mijn studio aan de slag gaan,” vertelt Koot.

Ontvang gratis meer informatie over Personal Fitness Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Personal Fitness Nederland

×