Personal Fitness Nederland zet groei door in 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal Fitness Nederland heeft hoge groeiverwachtingen voor het nieuwe jaar. De franchiseformule die in 2016 maar liefst 20 studio’s opende in Nederland heeft als doel dit in 2017 te verdubbelen.

Om deze ambitie te verwezenlijken is de franchisegever op zoek naar gedreven ondernemers die altijd al gedroomd hebben van hun eigen personal fitness studio. Franchisenemers met grote affiniteit met sport, gezondheid en voeding, die het leven van hun sporters écht willen verbeteren en achter het concept staan dat zich niet alleen op personal training richt, maar waar mental coaching en voeding ook een grote rol spelen.

Een franchisenemer kan vanaf het begin gebruik maken van het Personal Fitness Nederland concept. Daarnaast ondersteunt een speciaal aangesteld team de ondernemer op het gebied van sales en marketing. Hierdoor kan de personal trainer zich volledig richten op zijn/haar core business en wordt de aanstroom van nieuwe klanten uit handen genomen.

Oprichter Jos Vermeer en Giel Verberne zijn ervan overtuigd dat iedere franchise studio een minimale jaaromzet van €100.000,- zal behalen. “Wij werken met een lage investering en een hoog rendement. Nee, bij ons geen addertjes onder het gras. Als je als ondernemer succes wil kan je dat bij ons absoluut krijgen. Onder meer onze persoonlijke- en complete aanpak, de garantie van leads voor franchisenemers en onze resultaatgarantie aan klanten maken dit mogelijk”, aldus Vermeer.

Ben jij geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.