Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Personaliseer jouw eigen studio als franchisenemer bij BodyBase

BodyBase is een high end boutique formule die Reformer Pilates en Reformer Fitness aanbiedt. Vanwege de grote vraag, vanuit heel Nederland, heeft BodyBase recentelijk bekend gemaakt uit te willen breiden binnen de Nederlandse markt. BodyBase onderscheidt zich van de traditionele sportscholen door de ontwikkeling van hun eigen Refomer-machines: de BaseLine en AceLine. Hiermee is BodyBase in staat om voor elke individu op maat gemaakte trainingen aan te bieden.

Binnen BodyBase wordt onderscheid gemaakt tussen twee unieke concepten: White Studio en Black Studio (of een combinatie hiervan). Bij beide concepten staan de BaseLine- en AceLine machine centraal. Het is mogelijk om beide concepten te integreren binnen één studio. In samenwerking met de franchisegever wordt onderzocht welk concept het best past en de grootste slagingskansen heeft in jouw stad of regio. Maak kennis met beide concepten:

BODYBASE WHITE STUDIO – BALANCE & MINDFULNESS

BodyBase White Studio is een exclusieve studio waarbij de nadruk ligt op het bewustzijn van het lichaam en het bevorderen van de geestelijke fitheid. De activiteiten worden op een rustig tempo uitgevoerd, met een sterke focus op ademhaling en mindfulness.

Concepten die aangeboden kunnen worden:
  • Reformer Flow (pilates & yoga op de reformer)
  • Mat Pilates
  • Mat Yoga
  • Barre

Na de training is er een ontspanningsruimte beschikbaar waar je kunt relaxen, bijpraten of werken.

BODYBASE BLACK STUDIO – BURN, POWER & WEIGHT

Ook binnen BodyBase Black Studio staan de BaseLine- en AceLine machine centraal, maar dan next level. De combinatie van krachttraining en cardio op harde muziek zorgen voor pittige trainingen met een hoge intensiviteit.

Concepten die aangeboden kunnen worden:
  • Reformer Fitness (kracht en cardio)
  • Strength & Conditioning
  • (Kick)boxing
Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw stad of regio? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier. De franchisegever neemt dan contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken!

Ontvang gratis meer informatie over BodyBase

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BodyBase

×